Zeugma Logistic execută transporturi interne şi internaţionale de mărfuri.

Transporturile interne organizate de către Zeugma Logistic acoperă orice puncte de expediţie şi destinaţie de pe teritoriul României.

Transporturile internaţionale asigurate de către Zeugma Logistic acoperă întregul cuprins al Uniunii Europene, compania noastră dispunând de linii exprese de transport săptămânal. Ţările extra – Uniunii Europene spre / dinspre care Zeugma Logistic efectuează transporturi de marfă sunt: Elveţia, Republica Moldova, Rusia, Ucraina, Slovenia, Croaţia, Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herţegovina, Macedonia, Albania, Turcia.

Pentru transporturile de marfă înspre şi dinspre Marea Britanie sau Ţările Nordice asigurăm şi servicii de ferry.

Transporturile interne şi internaţională organizate de către Zeugma Logistic sunt transporturi în regim de complet, dar şi transporturi în regim de grupaj, transporturi pentru orice tip de camion. De asemenea, orice tip de marfă poate face obiectul transporturilor organizate de către Zeugma Logistic – de la mărfurile generale până la mărfurile frigo, agabaritice sau mărfurile periculoase.

Pentru toate rutele pe care execută transporturi de marfă, Zeugma Logistic beneficiază de asigurare CMR în valoare de 1.500.000 euro. Orice eveniment care implică daună se despăgubeşte în termen de maxim şase săptămâni de la data depunerii dosarului de daună complet.