Zeugma Logistic asigură orice tip de transport – terestru, aerian, maritim, fluvial, feroviar sau combinate, în funcţie de nevoile dumneavoastră.

Transport terestru – intern şi internaţional, pe orice rută – atât în interiorul Uniunii Europene, cât şi în afara acesteia; pentru orice tip de marfă – de la mărfuri generale şi până la mărfuri frigo, agabaritice sau periculoase; pentru orice cantitate de marfă – mai mare de un kilogram – şi la orice tip de mijloc de transport: DUBĂ sau PRELATĂ, camioane cu TEMPERATURĂ CONTROLATĂ sau prevăzute cu STENDERE destinate transportului de textile, sau cu echipamentul necesar transporturilor PERICULOASE (MĂRFURI ADR), mijloace de transport destinate mărfurilor AGABARITICE. Mijloacele de transport aparţin următoarelor categorii: VAN-URI (bus) / CAMIONETE, AVIA (7,5 tone) / FURGONETE, TIR / CAMIOANE (Normal, Jumbo, Mega), CAMIOANE CU SEMIREMORCĂ, TRAILERE – a se vedea “Tipuri de camion”.

Transport aerian – Zeugma Logistic oferă soluţii de transport aerian de mărfuri oriunde în lume. Executarea acestor transporturi se poate realiza atât cu avioane de linie, cât şi cu Charter. Astfel, expedierea / primirea mărfii dumneavoastră se realizează în cel mai scurt timp şi în condiţii de maximă siguranţă.

Transport maritim şi fluvial – Transportul maritim – din portul Constanţa, iar transportul fluvial – din porturile Tulcea şi Galaţi. Marfa poate fi transportată în containere către / dinspre orice port din lume. Zeugma Logistic poate oferi clienţilor săi şi servicii de depozitare şi antrepozitare în apropierea portului Constanţa.

Transport feroviar – Zeugma Logistic poate asigura soluţii pentru transportul cerealelor în vagoane, în garnituri de trenuri speciale.

Aveţi de efectuat un transport de marfă, intern sau internaţional? Folosiţi pagina pentru Comenzi online şi un reprezentant al firmei vă va contacta în cel mai scurt timp.