Transportul aerian este cel mai rapid tip de transport pentru a expedia o pratida de marfa dinspre/catre orice destinatie la nivel global.

Divizia noastra de transport aerian pune la dispozitia clientilor companiei o serie de servicii personalizate in functie de solicitarile clientului. Echipa noastra este formata din specialisti, cu mare experienta si pregatiti in conformitate cu cerintele IATA.

Serviciile noastre de transport aerian sunt clasificate astfel :

      Serviciu door-to-door economic :

Obiectivul nostru este de a oferi seviciul de expeditie la cel mai scazut cost posibil, cautand cea mai buna varianta pentru clientii nostri. Impreuna cu partenerii nostri externi va asiguram de gasirea celei mai avantajoase solutii pentru solicitarea Dvs.

              Serviciu door-to-door express :

Oferim acest serviciu pentru partide de marfa ce necesita transportarea lor in regim foarte urgent. Folosim toate liniile aeriene ce deservesc Aeroportul International Henri Coanda, pentru orice tip de solicitare catre orice destinatie globala putem oferi cea mai potrivita solutie mentinand costul expeditiei la un nivel acceptabil.

     Serviciu door-to-door special :

In aceasta categorie se incadreaza bunurile care pot fi transportate numai in regim special, proiecte cargo, agabaritice, sensibile la socuri, marfuri destinate expunerii la site-uri de expozitii … etc