Zeugma Logistic este o companie ce are ca principal obiect de activitate transportul intern şi internaţional de mărfuri, precum şi toate activitatile conexe acestuia – logistică, depozitare, manipulare, distribuţie.

Zeugma Logistic face parte dintr-un grup de firme, grup în care se înscrie şi International Lines Transport. La nivel de grup, activăm pe piaţa de profil începând cu anul 2006, efectuând anual peste 8000 de transporturi. Suntem peste 20 de expeditori cu experienţă, pregătiţi să soluţioneze orice situaţie.

Serviciile oferite de către Zeugma Logistic acoperă, la nivel de Europa, toată gama de transporturi terestre – de la grupaje şi până la transporturi agabaritice de maximă complexitate. Suntem în măsură să punem la dispoziţia clientului nostru orice tip de camion, iar camioanele oferite de noi sunt permanent monitorizate de către Zeugma Logistic, fiind astfel în măsură să putem oferi clientului nostru informaţii concrete pe tot parcursul derulării transportului.

Prin politica sa, Zeugma Logistic a urmărit tot timpul şi îndeaproape acoperirea tuturor nevoilor partenerilor săi de afaceri, precum şi oferirea unor servicii de un înalt profesionalism. Fiind îndeaproape preocupată de tot ce înseamnă lucrul bine făcut, Zeugma Logistic implementează certificarea calităţii (ISO).

Certificat TIC Zeugma

Certificat TIC Zeugma

Certificat TIC Zeugma

Certificat TIC Zeugma

Certificat TIC Zeugma

Certificat TIC Zeugma

Echipa Zeugma Logistic este o echipă formată din oameni cu multă experienţă în acest domeniu de activitate, o echipă motivată şi implicată, echipă care face ca orice lucru, oricât de complicat, să devină simplu, o echipă care mereu gândeşte în soluţii.

Printre clienţii Zeugma Logistic se află nume de marcă, atât la nivel naţional, cât şi european, clienţi ale căror companii activează în diverse domenii: automotive, industrie chimică, confecţii, medicamente etc.

Pentru că Zeugma Logistic a înţeles să acopere orice posibilă situaţie, beneficiază de o poliţă de asigurare de 1.500.000 euro. Având în vedere conjunctura existentă pe piaţa asigurărilor, Zeugma Logistic a obţinut de la asigurătorul său şi în beneficiul clientului Zeugma – un angajament contractual prin care asigurătorul se obligă ca, în cazul unui incident de transport, să despăgubească în mod direct clientul Zeugma – în termen de maxim 6 săptămâni de la depunerea completă a dosarului de daună – independent de asigurătorul transportatorului. Procedând astfel paguba este foarte repede acoperită, nemaiaşteptându-se soluţionarea în funcţie de asigurarea transportatorului.

Experienţa, serviciile şi atitudinea faţă de clienţii noştri – ne recomandă; veţi găsi în noi partenerul de care aveţi nevoie, iar pentru orice informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Nimic nu este greu, nimic nu este imposibil pentru că Zeugma (tradus “puntea”) este legătura dintre problemă şi soluţie.